•  

  MANUFACTURERS OF QUALITY

  TIMBER FRAMES CONSTRUCTION

 •  

  MITEK

  FLOOR JOISTS

 •  

  MITEK

  ROOF TRUSSES

1

Floor Joist

planning,
manufacturing
2

Roof Trusses

planning,
manufacturing
3

Technical description

planning,
manufacturing
4

Timber frame houseses

planning,
manufacturing

Our work is done

More

Mobile house

Széles felhasználási terület

Magán célra: hétvégi ház, nyaraló, horgásztanya, állandó lakás, különálló épületként bérletként kiadható. Cégeknek: nyaraló, munkásszállás, iroda, üzlethelység, mobil kereskedelmi üzlet, raktárhelység, őrző cégeknek őrtelephely, rendezvényekre étkező, és szociális helység.

Környezetbarát technológia

A jó hőszigetelése alap adottság. A mobilházban kialakításra kerül a villany, víz, és szennyvízelvezetés csatlakozási pontok kiépítése, melyeket könnyedén csatlakoztatni lehet a telken lévő közművekhez.

Rugalmas telepítés

A mobilház alá nem szükséges beton alap, ezért könnyen másik helyre telepíthető. Mobilház telepítése, a szállítást követően mindössze néhány órát vesz igénybe. A mobilházban kialakításra kerül a villany, víz, és szennyvízelvezetés csatlakozási pontok kiépítése, melyeket könnyedén csatlakoztatni lehet a telken lévő közművekhez.

Egyszerű szállíthatóság

A mobilház egy kerekeken lévő erős fém alvázra szerelt, vagy faoszlop lábakon álló favázas könnyűszerkezetes épület. Favázas szerkezetű szendvicspanel falszerkezettel készülnek, melynek külső és belső oldala is természetes faburkolattal, a fürdő műanyag panellel ellátott.

Contacts

Hungary, Szekszárd

Tel:  +36 70 2 772 472